کباب برگ نوعی از کباب ایرانی است.
کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می شود.
گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیاز خلال شده، گرد انجیر به مدت کم ( بسته به میزان انجیر ) یا در ماست و نمک می خوابانند. کباب برگ از آن دسته غذاهای ایرانی است که بیشتر در چلوکبابی ها صرف می شود.
... [مشاهده متن کامل]
کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می شود.
گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیاز خلال شده، گرد انجیر به مدت کم ( بسته به میزان انجیر ) یا در ماست و نمک می خوابانند. کباب برگ از آن دسته غذاهای ایرانی است که بیشتر در چلوکبابی ها صرف می شود.
... [مشاهده متن کامل]