کایسکی ( به ژاپنی: 懐石 Kaiseki ) یک نوع سبک غذای برخاسته از مراسم چای ژاپنی است. کایسکی در اصل غذاهایی بوده است که در طی انجام مراسم چای توسط برگزارکنندهٔ مراسم برای مهمانان تهیه می شده است. کایسکی از غذاهای مناسب برای پذیرایی از مهمانان در منزل به شمار می آید. در خارج از منزل کایسکی بجز مراسم چای در ریوتئی و کاببو و دیگر غذاخوری های سنتی ژاپنی، به مشتریان عرضه می شود. [ ۱]
• موادغذایی به صورت ساده و ترکیب نشده مصرف می شوند.
• در انتخاب موادغذایی، تزئینات غذایی و بوها به فصل توجه می شود.
• حجم غذاها کم هستند.
• اندازه و طرز تقسیم هر یک از اجزای غذایی مناسب برای برداشتن با چاپستیک است.
• چای سبز همراه غذا لازم است. [ ۲]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• موادغذایی به صورت ساده و ترکیب نشده مصرف می شوند.
• در انتخاب موادغذایی، تزئینات غذایی و بوها به فصل توجه می شود.
• حجم غذاها کم هستند.
• اندازه و طرز تقسیم هر یک از اجزای غذایی مناسب برای برداشتن با چاپستیک است.
• چای سبز همراه غذا لازم است. [ ۲]


wiki: کایسکی