کاکولی
لغت نامه دهخدا
پیشنهاد کاربران
کاکولی، ( یا کُپچی در بروجن ) یک نوع نان محلی است که در استان چهارمحال و بختیاری پخته می شود.
این نان از شیر، آرد، خشخاش و خشکبار ( گردو، کشمش، بادام ) تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران ، زیره و ماست زده می شود و در تنور پخت می شود. این نان در مناسبت های مختلف در شهرها و نواحی مختلف استان چهارمحال و بختیاری پخته می شود که یکی از آن ها برخی شب های ماه رمضان است. همچنین این نان از سوغاتی های این استان محسوب می شود. پخت نان کاکولی قدمتی دیرینه دارد. شکل ظاهری این نوع نان همچون نان جو قدیمی است، با این تفاوت که کاکولی، شیرین مزه می باشد و به آن خشکبارهایی مانند مغز گردو و بادام، شیر، شیره و گل رنگ اضافه می کنند. ماندگاری از مهمترین ویژگی های این نان است؛ به گونه ای که تا یک هفته دوام خواهد داشت.
... [مشاهده متن کامل]

این نان از شیر، آرد، خشخاش و خشکبار ( گردو، کشمش، بادام ) تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران ، زیره و ماست زده می شود و در تنور پخت می شود. این نان در مناسبت های مختلف در شهرها و نواحی مختلف استان چهارمحال و بختیاری پخته می شود که یکی از آن ها برخی شب های ماه رمضان است. همچنین این نان از سوغاتی های این استان محسوب می شود. پخت نان کاکولی قدمتی دیرینه دارد. شکل ظاهری این نوع نان همچون نان جو قدیمی است، با این تفاوت که کاکولی، شیرین مزه می باشد و به آن خشکبارهایی مانند مغز گردو و بادام، شیر، شیره و گل رنگ اضافه می کنند. ماندگاری از مهمترین ویژگی های این نان است؛ به گونه ای که تا یک هفته دوام خواهد داشت.
... [مشاهده متن کامل]
