کاپرزه ( ایتالیایی: insalata caprese ) یک بشقاب سرد، با ریشه ایتالیایی است که به عنوان پیش غذا یا گاهی به عنوان غذای اصلی خورده می شود. این بشقاب بخشی از آشپزی ناپولی است و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است. [ ۱]
کاپرزه، شامل پنیر موتزارلا بیشتر اوقات ورقه شده و گاهی مکعبی بریده شده، گوجه فرنگی، برگ های ریحان، روغن زیتون و نمک است. ممکن است به آن پونه کوهی هم اضافه شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکاپرزه، شامل پنیر موتزارلا بیشتر اوقات ورقه شده و گاهی مکعبی بریده شده، گوجه فرنگی، برگ های ریحان، روغن زیتون و نمک است. ممکن است به آن پونه کوهی هم اضافه شود.

wiki: کاپرزه