کاپرزه

دانشنامه عمومی

کاپرزه ( ایتالیایی: insalata caprese ) یک بشقاب سرد، با ریشه ایتالیایی است که به عنوان پیش غذا یا گاهی به عنوان غذای اصلی خورده می شود. این بشقاب بخشی از آشپزی ناپولی است و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است. [ ۱]
کاپرزه، شامل پنیر موتزارلا بیشتر اوقات ورقه شده و گاهی مکعبی بریده شده، گوجه فرنگی، برگ های ریحان، روغن زیتون و نمک است. ممکن است به آن پونه کوهی هم اضافه شود.
عکس کاپرزه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران