کاهوی چینی

دانشنامه عمومی

کاهوی چینی ( نام علمی: 'Brassica rapa var. pekinensis' ) گیاهی از تیره کلم سانان است. در چین به دو گروه کاهوی چینی بزرگ ( به چینی: 小白菜 ) و کاهوی چینی کوچک ( به چینی: 小白菜 ) تقسیم می شود.
به انگلیسی به چهار صورت Chinese cabbagenapa cabbageChinese leafChinese Leaf Lettuce به کار رفته است.
کاهوی چینی در آشپزی ژاپنی بسیار کاربرد دارد و به عنوان یک سبزی زمستانی بسیار محبوب است. این کاهو پس از دایکون و کلم برگ مرتبه سوم در کشت سبزیجات را در ژاپن به خود اختصاص داده است.
عکس کاهوی چینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس