کاهوی مارچوبه

دانشنامه عمومی

کاهوی مارچوبه ( نام علمی: Lactuca sativa ) ، که کاهوی ساقه، کاهوی کرفس، کاهوی مارچوبه، کاهوی چینی، ( ˈsɛlt. əs ) ، هم نامیده می شود، یک رقم کاهو است که به خاطر ساقه ضخیم آن کشت شده و به عنوان سبزی استفاده می شود. این کاهو بویژه در کشور چین معروف است و wosun ( ( به چینی: 笋، 笋 ) ) و یا woju ( ( به چینی: 苣، 苣 ) ) نامیده می شود.
معمولاً ساقه را زمانی که طول آن حدود ۱۵ الی ۲۰ سانتیمتر و قطر ۳ الی ۴ سانتیمتر است می چینند. این کاهو حلقه حلقه، پرآب بوده و طعم ملایم دارد. آن را خرد کرده و سپس با مواد دیگر که طعم قوی دارند در روغن داغ تفت می دهند.
عکس کاهوی مارچوبه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس