کانی مانگا

پیشنهاد کاربران

کانی مانگا فیلمی ایرانی در ژانر جنگی به کارگردانی سیف الله داد است که در سال ۱۳۶۶ منتشر شد. این فیلم دومین اثر سینمایی داد در سال ۱۳۶۶ است. این فیلم بین سال های ۱۳۶۷ تا ۱۳۸۵ در سالن های سینمای ایران اکران شد و توانست با رکورد ۱۸ سال اکران، در مجموع ۷ میلیون و ۵۸۱ هزار مخاطب جذب کند و یکی از پرمخاطب ترین فیلم های سینمای ایران لقب بگیرد. بازیگران فیلم فرامرز قریبیان، علی ثابت فر، عبدالرضا اکبری، کاظم افرندنیا، رضا رویگری و منصور والامقام هستند. نویسنده اصلی فیلمنامه این فیلم، احمدرضا درویش است.
...
[مشاهده متن کامل]

یک هواپیمای عراقی در منطقة کانی مانگا ـ واقع در کردستان ایران ـ سقوط می کند و خلبان آن که جان سالم بدر برده می گریزد. گروهی تکاور زیر نظر سروان یاوری مأمور می شوند تا خلبان را به اسارت درآورند. یکی از گروه های مسلح مخالف جمهوری اسلامی به سرکردگی «کاک هوشنگ» وارد کارزار می شود تا خلبان را نجات بدهد. تکاوران با اعضای گروه مسلح درگیر می شوند و خلبان عراقی را دستگیر می کنند. هلی کوپترهای عراقی برای مقابله به منطقه اعزام می شوند و با هلی کوپترهای ایرانی نبرد هوایی را آغاز می کنند. درگیری به سود نیروهای ایرانی خاتمه می یابد و هوشنگ قبل از مرگ اعتراف می کند که برادر یاوری، دوست دیرینش، را به دلیل خودداری از همکاری با گروهش کشته است.
• فرامرز قریبیان
• عبدالرضا اکبری
• علی ثابت
• کاظم افرندنیا
• رضا صفایی پور
میزان فروش فیلم به تفکیک سال نمایش، به شرح زیر است:

کانی مانگا
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/کانی_مانگا
مانگا یا مانگو به معنی گاو ماده است
کانی مانگا = چشمه ماده گاو
کانی = چشمه ( تلفظ کاف در این کلمه با کاف فارسی فرق می کند و اگر مانند فارسی تلفظ شود معنی کلمه عوض می شود )
مانگا= گاو ماده
کانی مانگا نام منطقه ای واقع در کردستان ایران است. کلمه «کانی» که در کٌردی بمعنای چشمه است بصورت پیشوند برای نامیدن روستاها بکار گرفته شده است مانند:کانی سیف، کانی سخت، کانی مانگا ( در فارسی نیز به معدن
...
[مشاهده متن کامل]
که بمعنای سرچشمه و منبع هرچیزاست«کان»گفته شود، کانی=معدنی ) و در بخش های شمال غربی این لفظ بصورت «کندی» نامیده شده و همچو آباد در مقام پسوند جای گرفته مانند کلیسا کندی، کٌردکندی، کلمه کندی از همان معنای کندن آمده، "کندهاً اغلب جهت اسکان احشام و در بعضی جاها جهت اسکان یافتن خود افراد بوده، که در مجاورت تپه ها و کوه پایه ها ایجاد شده، شرایط اقلیمی آن مناطق نشان می دهد کلمه کندن در بدست آوری آب نبوده چراکه آب در آن مناطق براحتی یافت می شده بلکه از فطرت سرما و امنیت جانی از موجودات درنده بوده است.

بپرس