کانپیو

دانشنامه عمومی

کانپیو ( به ژاپنی: かんぴょう Kampyo ) یکی از عناصر غذایی در آشپزی ژاپنی است. کانپیو از خشک کردن میوهٔ کدو قلیانی ( نام علمی: Lagenaria siceraria ) به وجود می آید. پس از خشک کردن شکل آن به صورت نواری شکل در می آید. کانپیو قبل از استفاده خیسانده می شود. یکی از غذاهایی که از کانپیو برای تهیهٔ آن استفاده می شود، سوشی است. کانپیو همچنین در غذاهای آب پزی ملایم ( خورش مانند ) نیر بکار می رود. کالری آن کم است و حاوی فیبر رژیمی است.
کانپیو یکی از عناصر سوشی است.
عکس کانپیوعکس کانپیو

کانپیو (دوره). کانپیو ( به ژاپنی: 寛平 Kanpyō ) نام یک عصر تاریخی ژاپنی ( نِنگُو ) بود. این عصر بعد از نیننا و قبل از شوتای قرار داشت و از آوریل ۸۸۹ تا آوریل ۸۹۸ میلادی به طول انجامید. در طی این عصر امپراتور اودا و امپراتور دایگو حکمران ژاپن بودند.
عکس کانپیو (دوره)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس