کامپیونه د ایتالیا

دانشنامه عمومی

کامپیونه دیتالیا ( به انگلیسی:Campione d'Italia ) شهری از استان کومو و ناحیه ای جدا شده از خاک ایتالیاست که درون ایالت تیچینیتوی کشور سوئیس قرار گرفته و توسط کوه ها از بقیه خاک ایتالیا جدا شده است. منطقه جدا شده که در حاشیه جنوبی دریاچه لوگانو واقع شده، کمتر از یک کیلومتر با ایتالیا فاصله دارد ولی بخاطر وجود پستی و بلندی و تپه های بسیار مسیر رفت وآمد تا شهر بعدی درون خاک ایتالیا ( Lanzo d'Intelvi ) نزدیک به ۱۴ کیلومتر و تا شهر کومو، ۲۸ کیلومتر می باشد.
در قرن یکم پیش از میلاد این شهر توسط رومی ها برای جلوگیری از هجوم هلوتی ها احداث شد.
در سال ۷۷۷ میلادی حاکم محلی لمبارد، این شهر را به عنوان میراث به کلیسای میلان اعطا کرد. سالها بعد در سال ۱۵۱۲، ایالت کومو به جهت قدردانی از سوییسی ها بخاطر حمایتشان در جنگ اتحادیه مقدس، توسط پاپ جولیوس دوم به خاک سوییس الحاق شد.
پس از آنکه در سال ۱۷۹۸ تیچینو تصمیم گرفت به عنوان بخشی از خاک سوییس باقی بماند، مردم کامپیونه تصمیم گرفتند همچنان جزوی از خاک لمبارد باقی بمانند. حاکم تیچینیتو هم ترجیح داد که آن را با شهر ایندمینی معاوضه کند. در خلال جنگ اتحاد ایتالیا در سال ۱۸۴۸، کامپیونه دادخواستی مبنا بر الحاق به سوییس ارائه داد ولی از آنجائیکه با روح بی طرفی سوئیس در جنگ منافات داشت با آن موافقت نشد.
در سال ۱۹۳۰، پسوند دیتالیا ( d'Italia ) توسط بنیتو موسّولینی به نام کامپیونه اضافه گردید. این شهر در خلال جنگ جهانی دوم به محلی برای فعالیت های سازمان سیا علیه ایتالیا تبدیل شده بود.
کامپیونه دارای مقدار قابل توجهی از ارتباط اقتصادی و اداری یکپارچه با سوئیس است. به دلیل وضعیت خاص حقوقی پول اصلی فرانک سوئیس است ولی یورو نیز به طور گسترده پذیرفته شده است؛ شهروندان ایتالیایی ساکن در کامپیونه باید پایبند به قانون سوئیس در مورد عوارض گمرکی باشند.
به موجب موافقت نامه های دو جانبه با ایتالیایی های ساکن در کامپیونه، حق بهره مندی از بسیاری از خدمات و امکانات واقع در کشور سوئیس از جمله مراقبت بیمارستانی به آنها داده شده است. [ ۱]
امنیت ارائه شده توسط پلیس ایتالیاست و شهر همچنین دارای یک کلانتری است. اما آتش نشان و آمبولانس ها از آن سوئیس اند. [ ۲]
عکس کامپیونه د ایتالیاعکس کامپیونه د ایتالیاعکس کامپیونه د ایتالیاعکس کامپیونه د ایتالیاعکس کامپیونه د ایتالیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس