کالیفرنیا رول

دانشنامه عمومی

کالیفرنیارول ( به انگلیسی: California roll ) یکی از انواع ماکی زوشی در آمریکا است. کالیفرنیارول از یک فراورده ماهی با مزه خرچنگ ( بندرت خود خرچنگ ) ، آووکادو و کنجد سفید تشکیل شده ممکن است بجای کنجد از توبیکو نیز استفاده شود. شکل پیچیدن این رول پشت به رو یا به اصطلاح ژاپنی ها اوراماکی است یعنی برعکس شکل سنتی ماکی زوشی برنج لایهٔ بیرونی است و جلبک نوری در داخل قرار می گیرد. در این نوع سوشی از ماهی خام یا ساشیمی استفاده نمی شود.
کالیفرنیارول برای اولین بار در سال ۱۹۶۳ میلادی در شهر لوس آنجلس و در محله ژاپنی ها به نام لیتل توکیو ( به انگلیسی: Little Tokyo ) در روز افتتاح سالن اجتماعات توکیو به مهمانان عرضه شده است. ایدهٔ داخل نهادن نوری بخاطر مشاهده اینکه آمریکاییان بخاطر عدم آشنایی با مزهٔ نوری این لایه را از رول جدا کرده و مواد باقی مانده را می خوردند، به وجود آمده است.
عکس کالیفرنیا رولعکس کالیفرنیا رولعکس کالیفرنیا رول
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس