کاستلا یا به تلفظ ژاپنی کاسترا ( به ژاپنی: カステラ Kasutera ) نوعی کیک اسفنجی محبوب در ژاپن است که مواد آن را آرد گندم، شکر، تخم مرغ و میزوآمه تشکیل می دهند. این کیک در حال حاضر به خصوص در ناگاساکی تولید می شود اما در اصل منشأ آن کشور پرتقال است و در قرن شانزدهم از این کشور به ژاپن وارد شده است. نام آن از زبان پرتقالی و واژهٔ Pão de Castela به معنی نانِ کاستیل گرفته شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: کاستلا