کاستلا

دانشنامه عمومی

کاستلا یا به تلفظ ژاپنی کاسترا ( به ژاپنی: カステラ Kasutera ) نوعی کیک اسفنجی محبوب در ژاپن است که مواد آن را آرد گندم، شکر، تخم مرغ و میزوآمه تشکیل می دهند. این کیک در حال حاضر به خصوص در ناگاساکی تولید می شود اما در اصل منشأ آن کشور پرتقال است و در قرن شانزدهم از این کشور به ژاپن وارد شده است. نام آن از زبان پرتقالی و واژهٔ Pão de Castela به معنی نانِ کاستیل گرفته شده است.
عکس کاستلا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس