کارولینا ریپر

دانشنامه عمومی

فلفل کارولینا ریپر یا فلفل دم عقربی[ ۱] که رقمی از گیاه دارفلفل زرد است، به رنگ قرمز و پیچ خورده است و دم کوچک برجسته ای دارد. در سال ۲۰۱۳ نام آن در کتاب رکوردهای جهانی گینس به عنوان تندترین فلفل ثبت شد. [ ۲] مقدار تندی این فلفل بر اساس معیار مقیاس اسکویل به ۱٬۶۴۱٬۱۸۳ می رسد. [ ۳] [ ۴] ادعا می شود گونه های دیگر تندتر هستند، اما توسط گینس تأیید نشده اند.
گرمای حسی یا تندی در هنگام مصرف کارولینا ریپر از غلظت کپسایسین ها بویژه کپسایسین ناشی می شود، که مستقیماً به شدت گرمای فلفل تند و مقیاس اسکویل مربوط می شود. [ ۵] این فلفل در شهر راک هیل کالیفرنیای جنوبی در یک گلخانه و توسط اسموکین اد کوری، مالک شرکت فلفل پاکربات در فرت میل، پرورش داده شده و در تاریخ ۱۱ اوت ۲۰۱۷ به عنوان تندترین فلفل جهان در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شد. [ ۶] [ ۷] براساس آزمایش هایی که دانشگاه وینتروپ در کارولینای جنوبی انجام داد، در سال ۲۰۱۷ میزان تندی رکورد رسمی و جهانی گینس براساس معیار ۱٬۶۴۱٬۱۸۳ SHU بود. این میزان میانگین تندی فلفل هایی بود که بر روی آن ها آزمایش شد، تندی اندازه گیری شده تندترین فلفل ۲٫۲ میلیون SHU بود.
در سال ۲۰۱۳ در ایالت ایندیانا، بیش از ۲۰ دانش آموز پس از خوردن فلفل کارولینا ریپر دچار مشکل شدند. [ ۸] [ ۹] در سال ۲۰۱۸ نیز فردی در مسابقه چشیدن فلفل های تند نیویورک فلفل کارولینا ریپر را خورد و پس از چند روز دچار سردرد بسیار شدید شد. [ ۱۰] نشریه پزشکی بی ام جی در بریتانیا این حادثه را گزارش کرد. [ ۱۱]
عکس کارولینا ریپرعکس کارولینا ریپرعکس کارولینا ریپرعکس کارولینا ریپر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران