کاجون

دانشنامه عمومی

کاجون (ادویه). کاجون ( به انگلیسی: Cajun ) نوعی ادویه مخلوط است که از ترکیب پودر پاپریکا، فلفل هندی، زیره آسیاب شده، پودر سیر، پودر آویشن، پونه کوهی و نمک به دست می آید. [ ۱] از این ادویه برای طعم دادن به انواع غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی، سوپ سبزیجات، کباب ترکی و دیگر کباب ها، سبزیجات کبابی، مرینیت کردن گوشت و مرغ و تهیه انواع سس استفاده می شود. [ ۲] [ ۳]
عکس کاجون (ادویه)عکس کاجون (ادویه)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس