ژامبون
/ZAmbon/
فرهنگ فارسی
( اسم ) ران یا شانه نمک سود یا دود داده خوک یا گراز .
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
دانشنامه عمومی
ژامبون ( به فرانسوی: jambon ) غذایی است که از گوشت ران حیوانات خصوصاً خوک پرواری تهیه می شود. ژامبون ممکن است تازه یا دود پخت بوده و به آن نمک و مواد نگهدارنده زده شده باشد. ژامبون نسبت به کالباس، از گوشت بیشتری برخورداراست.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: ژامبون
مترادف ها
تازه کار، ژامبون، گوشت ران خوک، گوشت ران، ران خوک نمک زده، ران و کفل، ژانبون، مقلد بی ذوق وبی مزه
فارسی به عربی
پیشنهاد کاربران
گوشتی که آن را دود داده است
گوشت ران