چیپس لوبیا

دانشنامه عمومی

چیپس لوبیا چیپسی است که با استفاده از لوبیا به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. [ ۱] چیپس لوبیا در مقایسه با چیپس ذرت و سیب زمینی فیبر و پروتئین بیشتری دارد. چیپس لوبیا ممکن است از انواع لوبیا و برنج مانند برنج قهوه ای، , [ ۲] لوبیا چیتی، لوبیا سیاه و لوبیا سفید تهیه شود. [ ۳] برخی از چیپس های لوبیا با استفاده از لوبیا سبز تهیه می شوند. [ ۴] آنها ممکن است از خمیر لوبیا که بخارپز شده، برش داده شده و سرخ شده تهیه شوند. آنها ممکن است به عنوان یک میان وعده مصرف شوند و ممکن است با انواع دیپ همراه باشند. [ ۵]
چیپس لوبیا ممکن است سرخ شده[ ۶] یا پخته شود، [ ۷] و ممکن است چاشنی شود. در یک روش آماده سازی از لوبیاهای پوست کنده و خیس شده استفاده می شود که با روغن نباتی، نمک و یک عامل غلیظ کننده مخلوط می شوند. [ ۸] با استفاده از این روش، مخلوط به صورت خمیر در می آید که سپس بخارپز می شود و پس از آن خمیر برش داده می شود و تکه ها سرخ می شوند.
چیپس لوبیا سبز را می توان مخلوط با روغن زیتون و چاشنی ها تهیه کرد که روی یک تابه قرار داده و تا زمانی که ترد شوند، پخته می شوند. آنها ممکن است با خشک کردن انجمادی لوبیا سبز تهیه شوند که سپس در خلاء سرخ می شوند. [ ۹] در هر اونس ( ۳۰ ز ) سرو، چیپس لوبیا سبز حاوی ۱۳۰ کالری، ۴٫۵ گرم چربی و ۵ گرم فیبر است.
برخی از شرکت ها در ایالات متحده چیپس های لوبیا را برای خرید مصرف کننده، در طعم های مختلف، با مارک هایی از جمله Beanfields Bean Chips, [ ۱۰] The Good Bean, Inc. و Beanitos به تولید انبوه می رسانند. چیپس لوبیا تولید شده توسط The Good Bean, Inc. با لوبیا، سیب زمینی شیرین و کینوآ تهیه می شود. [ ۱۱]
عکس چیپس لوبیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران