چیپس شکلات

دانشنامه عمومی

چیپس شکلات ( به انگلیسی: Chocolate chip ) یا تکه های شکلات، تکه های کوچکی از شکلات شیرین شده هستند که به عنوان جزئی از تعدادی از دسرها ( به ویژه کوکی ها و مافین ) در آجیل و کمتر در برخی از غذاهای صبحانه مانند پنکیک استفاده می شود. آنها اغلب به صورت حجم های قطره ای شکل با پایه های دایره ای مسطح تولید می شوند. انواع دیگر چیپس شکلات ها به شکل بلوک ها و منشورهای مستطیلی یا مربعی هستند. آنها در اندازه های مختلف موجودند و معمولاً کمتر از ۱۰ میلیمتر ( ۰٫۳۹ اینچ ) قطر دارند.
چیپس شکلات با اختراع بیسکویت های چیپسی شکلات در سال ۱۹۳۷ زمانی که روث گریوز ویکفیلد از مسافرخانه Toll House در شهر ویتمن، ماساچوست، تکه های برش خورده یک نوار شکلات نستله را به دستور پخت کوکی اضافه کرد، ایجاد شد. [ ۱] [ ۲] این کوکی ها موفقیت بزرگی داشتند و ویکفیلد در سال ۱۹۳۹ با نستله به توافق رسید تا دستور پخت خود را در ازای یک تدارک مادام العمر شکلات به بسته بندی نوار شکلات اضافه کند. در ابتدا، نستله یک ابزار خرد کردن کوچک همراه با نوارهای شکلات را شامل می شد. در سال ۱۹۴۱، نستله و حداقل یکی از رقبایش شروع به فروش شکلات به شکل "چیپس" ( یا "تکه" ) کردند. [ ۳] [ ۴]
در ابتدا، چیپس های شکلات از شکلات نیمه شیرین ساخته می شدند، اما امروزه طعم های زیادی از آن وجود دارند. از جمله تلخ و شیرین، کره بادام زمینی، تافی، شکلات نعناعی، شکلات سفید، شکلات تلخ، شکلات شیری، و چیپس های چرخان سفید و تیره.
چیپس شکلات را می توان در کلوچه ها، پنکیک، وافل، کیک، پودینگ، مافین، کرپ، پای، شکلات داغ و شیرینی های مختلف استفاده کرد. آنها همچنین در بسیاری از محصولات غذایی خرده فروشی دیگر مانند گرانولا، بستنی و آجیل یافت می شوند.
چیپس شکلات را می توان ذوب کرد و در سس ها و سایر دستور العمل ها استفاده کرد. این تکه ها در دمای بین ۱۰۴ و ۱۱۳ درجه فارنهایت ( ۴۰ و ۴۵ درجه سلسیوس ) به بهترین وجه ذوب می شوند. فرایند ذوب از ۹۰ درجه فارنهایت ( ۳۲ درجه سلسیوس ) شروع می شود، زمانی که کره کاکائو در چیپس شروع به ذوب شدن می کند. دمای پخت هرگز نباید از ۱۱۵ درجه فارنهایت ( ۴۶ درجه سلسیوس ) برای شکلات شیری و شکلات سفید تجاوز کند یا ۱۲۰ درجه فارنهایت ( ۴۹ درجه سلسیوس ) برای شکلات تلخ، در غیر این صورت شکلات می سوزد.
اگرچه راحت است، اما چیپس های شکلات ذوب شده همیشه به عنوان جایگزینی برای شکلات پختنی توصیه نمی شوند. چون بیشتر چیپس های شکلات طوری طراحی شده اند که شکل خود را در هنگام پخت حفظ کنند و این چیپس ها نسبت به شکلات پختنی حاوی کره کاکائو کمتری هستند و بنابراین کار با ذوب شدهٔ آنها دشوارتر است.
عکس چیپس شکلاتعکس چیپس شکلاتعکس چیپس شکلات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران