چیپس ذرت

دانشنامه عمومی

چیپس ذرت یک غذای میان وعده است که از آرد ذرت سرخ شده در روغن یا پخته شده، معمولاً به شکل رشته یا اسکوپی کوچک تهیه می شود. چیپس ذرت ضخیم، سفت و بسیار ترد است. چیپس ذرت دارای عطر و طعم قوی ذرت بوداده است و اغلب به شدت با نمک چاشنی می شود.
در ایالات متحده، فریتوس یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین مارک های چیپس ذرت است.
در حالی که چیپس ذرت و چیپس تورتیلا هر دو از ذرت تهیه می شوند، ذرت موجود در چیپس تورتیلا در معرض فرایند نیکستامالیزه شدن قرار می گیرد و در نتیجه طعم و عطر ملایم تری دارد و بافتی سفت تر دارد. [ ۱] چیپس های تورتیلا نیز نسبت به چیپس ذرت بزرگتر، نازک تر و نمک کمتری هستند.
چیپس ذرت معمولاً به تنهایی یا با دیپ چیپس خورده می شود. آنها یک عنصر رایج در ترکیب مهمانی های خانگی و تجاری هستند. در جنوب غربی ایالات متحده، یک غذای محبوب، پای فریتو، با چیپس ذرت و فلفل قرمز درست می شود. [ ۲] [ ۳] در برخی مناطق، پرطرفدار است که فلفل قرمز را در کیسه ای از چیپس ذرت بریزید و مخلوط را مستقیماً از کیسه بخورید. [ ۴] [ ۵]
عکس چیپس ذرت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس