چیلی (chilli)
نیام یا گَرد حاصل از خردشدن نیام نوعی فلفل، با نام علمی Capsicum frutescens، فلفلی تند و قرمز. از چیلی در آشپزی به فراوانی استفاده می کنند. چیلی، باعث ایجاد حس سوزش در دهان و تحریک رشته های عصبی چشم، بینی، زبان، و دهان می شود. فلفل جوانه های چشایی دهان را فعال نمی کند و بنابراین مزه ندارد. احتمال می رود که انسان به فلفل معتاد شود.
نیام یا گَرد حاصل از خردشدن نیام نوعی فلفل، با نام علمی Capsicum frutescens، فلفلی تند و قرمز. از چیلی در آشپزی به فراوانی استفاده می کنند. چیلی، باعث ایجاد حس سوزش در دهان و تحریک رشته های عصبی چشم، بینی، زبان، و دهان می شود. فلفل جوانه های چشایی دهان را فعال نمی کند و بنابراین مزه ندارد. احتمال می رود که انسان به فلفل معتاد شود.
wikijoo: چیلی
چیلی (جغرافیا). رجوع شود به:هبی
wikijoo: چیلی_(جغرافیا)