چگور پگور

پیشنهاد کاربران

همان غذای خوشمزه جگر سفید گوسفند که ترک ها آن را جغور پغور و سبزواری ها به آن کربقاسمی چون یک کربلایی قاسمی بوده که صبحانه جگرپزی و عصرانه چگور پگور می پخته و هنوز سبزواری ها چگورپگور و ترک های جوین جغور بغور. . یا کلبقاسمی میگویند
نوعی غذای بسیار خوشمزه که از جگرسفید که همان شش یا ریه گوسفند است با سیب زمینی قلیه قلیه بدون اینکه آن را با روغن سرخ کنند دوساعت دیرتر داخل جگرسفید قلیه قلیه شده آب پز با برکه خشک شده گوجه فرنگی که الحق
...
[مشاهده متن کامل]
خیلی بهتر از رب ویا تازه گوجه فرنگی است می ریزند من روستایی در شهربه دبیرستان میرفتم و با سه تا دیگر از بستگان درجه یک همکلاسی اطاقکی در شهر اجاره داشتیم شبی که پدرم نبود خوشحال بودم که میرم چگور پگور میخورم والا پدرم از آن خوشش نمی آمد و هنرمند سرشناس و استاد موسیقی خصوصا موسیقی تعزیه که استاد ایرج و مرحوم گلپا تاجاییکه میدانستند فرمودند و نویسنده کتاب سبزوار شهر دیرینه های پایدار هم محل برگزاری تعزیه مارا خیلی کم رنگ هم نام پدرم رابه جای اصغرعلیجان مسکنی نوشته اصغرجان وداستان موسیقی و تعزیه هم از این قرار است که ناصرالدین شاه که به سبزوار می آید چون خودش به تعزیه علاقمندبوده از حکیم سبزواری حاج ملاهادی اسرار سبزواری خواهش میکند که علم موسیقی که در انحصار علمای اعلم مانند رودکی و ابن سینا و فیلسوف مشرق زمین حاج ملاهادی اسرار سبزواری بود از حکیم تقاضا میکند که این علم را به تعزیه خوانها منتقل کند لذا جدمن همساده دیوار بدیوار حکیم و تعزیه خوان ومناجات خوان سحرماه مبارک رمضان ونوازنده تار وکمانچه هم بودند

بپرس