چپاتی

لغت نامه دهخدا

چپاتی. [ چ َ ] ( اِ ) مخفف «چاپاتی » است که نان تنک فطیر باشدکه بر روی تابه پزند. ( برهان ). نان تنک فطیر که بدست پهن ساخته بپزند. ( آنندراج ). منسوب به «چپات » که در فارسی تپانچه را گویند، چون ضرب دست به نسبت کلیچه زیاده میخواهد لهذا «چپاتی » گفتند. ( آنندراج ) ( غیاث ). چاپاتی. ( آنندراج ) ( جهانگیری ) ( ناظم الاطباء ). نان تنک و فطیر که بر روی تابه پزند. ( ناظم الاطباء ). نانی که با زدن دست چانه اش پهن میشود. ( فرهنگ نظام ).

فرهنگ فارسی

( اسم )نان تنک قطیر که بر روی تابه پزند.

فرهنگ عمید

نوعی نان نازک که خمیر آن را با کف دست پهن کرده و بر روی تابه می اندازند تا بپزد.

پیشنهاد کاربران

Chapati در زبان ملکی گالی بشکرد
در تهیه خمیر برای چپاتی مقداری روغن اضافه میکنند و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم و پس از پهن کردن روی تابه میذارند .

بپرس