چپاتی
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
فرهنگ عمید
پیشنهاد کاربران
چپاتی یا چاپاتی نام یک نوع نان سنتی هندی است و یک غذای اصلی در هند، نپال، بنگلادش، پاکستان، قرقیزستان، سریلانکا، شبه جزیره عربستان، شرق آفریقا و دریای کارائیب است. در واقع نوعی نان مسطح و نازک هندی است که معمولاً از آرد گندم کامل، آب و نمک تهیه می شود و به عنوان یک غذای اصلی در وعده های ناهار و شام به همراه انواع کاری ها و سبزیجات سرو می شود. چاپاتی های مختلفی مانند چاپاتی پر شده با سبزیجات ( سبزی پلو هندی ) نیز وجود دارند.
... [مشاهده متن کامل]
به طور کلی، چاپاتی نانی ساده اما مغذی است که به روشی سنتی و با استفاده از اجاق گاز پخته می شود و بخش مهمی از رژیم غذایی هندی به شمار می رود. و به صورت سنتی ابتدا روی تابه و سپس روی شعله گاز پخته می شود تا به طور کامل پف کندو به عنوان نان پایه در کنار انواع غذاها مانند کاری ها، سبزیجات پخته شده، دال و سالاد مصرف می شود.
... [مشاهده متن کامل]
به طور کلی، چاپاتی نانی ساده اما مغذی است که به روشی سنتی و با استفاده از اجاق گاز پخته می شود و بخش مهمی از رژیم غذایی هندی به شمار می رود. و به صورت سنتی ابتدا روی تابه و سپس روی شعله گاز پخته می شود تا به طور کامل پف کندو به عنوان نان پایه در کنار انواع غذاها مانند کاری ها، سبزیجات پخته شده، دال و سالاد مصرف می شود.
Chapati در زبان ملکی گالی بشکرد
در تهیه خمیر برای چپاتی مقداری روغن اضافه میکنند و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم و پس از پهن کردن روی تابه میذارند .
در تهیه خمیر برای چپاتی مقداری روغن اضافه میکنند و خمیر رو به چونه های کوچک تقسیم و پس از پهن کردن روی تابه میذارند .