چوکادون ( به ژاپنی: 中華丼 ちゅうかどん Chukadon ) نام یکی از غذاها در آشپزی ژاپنی و به سبک دون بوری است. در این نوع غذا انواع مواد گوشتی و سبزیجات بر روی گوهان ( برنج ژاپنی ) قرار داده می شود. از نظر لفظی به معنای دون بوری چینی است ولی این غذا در اصل در ژاپن در دوره شووا و در یک رستوران چینی ابداع شده است.
طرز تهیه آن به اینصورت است که بر روی تابه روغن داغ می شود و گوشت خوک و انواع سبزیجات مانند پیاز، هویج، تره فرنگی، و غیره تفت داده می شود ممکن است میگو و ماهی مرکب ( به ژاپنی ایکا ) نیز به آن اضافه شود و همانطور اگر تخم کوچک پرندگان مانند تخم بلدرچین ژاپنی نیز اگر اضافه شود مناسب است و این مواد به همراه سوپ کمی پخته می شوند. در آخر مزهٔ آن با افزودن چاشنی تنظیم شده و پودر سیب زمینی حل شده در آب به آن اضافه می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفطرز تهیه آن به اینصورت است که بر روی تابه روغن داغ می شود و گوشت خوک و انواع سبزیجات مانند پیاز، هویج، تره فرنگی، و غیره تفت داده می شود ممکن است میگو و ماهی مرکب ( به ژاپنی ایکا ) نیز به آن اضافه شود و همانطور اگر تخم کوچک پرندگان مانند تخم بلدرچین ژاپنی نیز اگر اضافه شود مناسب است و این مواد به همراه سوپ کمی پخته می شوند. در آخر مزهٔ آن با افزودن چاشنی تنظیم شده و پودر سیب زمینی حل شده در آب به آن اضافه می شود.

wiki: چوکادون