چلنج کاپ اسیا ۲۰۰۸

دانشنامه عمومی

چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸. چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸ دومین دوره چلنج کاپ آسیا یک تورنمنت فوتبال برای تیم های ملی اعضای ضعیف تر کنفدراسیون فوتبال آسیا بود که مرحله نهایی آن با شرکت ۸ تیم در دو گروه ۴ تیمی از ۱۳ ژوئیه تا ۳۰ اوت در کشور هند برگزار شد. [ ۱] تیم های ملی فوتبال هند، تاجیکستان و کره شمالی عناوین اول تا سوم این مسابقات را به دست اوردند.
هند قهرمان این مسابقات و فاتح دوره سوم رقابتها که در سال ۲۰۱۰ برگزار می شود، برای شرکت در جام ملت های آسیا ۲۰۱۱ برگزیده خواهند شد.
ای اف سی ابتدا میزبانی مسابقات را به کشور تایوان داد، اما به دلیل دست نیافتن این کشور به استانداردهای مورد نظر، [ ۲] هند برای میزبانی مسابقات انتخاب شد. شهر حیدرآباد میزبان این مسابقات بود اما بازی های فینال و رده بندی که به دلیل باران شدید در دهلی نو برگزار شد[ ۳] [ ۴]
با آغاز ریاست محمد بن همام قطری بر ای اف سی و در چارچوب برنامه های او برای نوسازی ساختار فوتبال آسیا قرار بر این شد که مسابقات مقدماتی جام جهانی، مقدماتی جام ملت های آسیا و مسابقات باشگاهی قاره به شکلی برگزار شود که با کاهش مسابقات بین تیم های بسیار قوی و بسیار ضعیف فوتبال قاره، انگیزه هر دو گروه برای شرکت در مسابقات افزایش پیدا کند. در این چارچوب کشورهای عضو ای اف سی ( که هم اکنون با اضافه شدن استرالیا از ژانویه ۲۰۰۶ و عضویت جزایر ماریانا شمالی ۴۶ عضو دارد ) با توجه به سطح مهارت و سابقه فوتبالی شان به سه درجه پیشرفته، در حال پیشرفت و نوظهور تقسیم شدند. تیم های قرار گرفته در گروه کشورهای نوظهور در مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا شرکت نمی کنند و به جای آن تورنمنت جدیدی با نام چلنج کاپ آسیا به عنوان مرحله انتخابی جام ملت های آسیا برای آنان طراحی شد.
مطابق مقررات ای اف سی فقط تیم های قرار گرفته در گروه کشورهای نوظهور حق شرکت در این مسابقات را دارند. اما با صلاحدید ای اف سی ممکن است از کشورهای دیگر نیز برای شرکت در این مسابقات دعوت شود. [ ۵]
هند و بنگلادش در مسابقات سال ۲۰۰۶ از گروه در حال پیشرفت در این مسابقات شرکت کردند. در دومین دوره مسابقات در سال ۲۰۰۸ علاوه بر این دو، تیم های ملی کشورهای کره شمالی، برمه و ترکمنستان نیز در این مسابقات حضور یافتند.
•   هند ( میزبان )
•   کرهٔ شمالی ( صعود مستقیم )
•   ترکمنستان ( صعود مستقیم )
•   برمه ( صعود مستقیم )
•   سری لانکا ( برنده گروه A )
•   تاجیکستان ( برنده گروه B )
•   افغانستان ( برنده گروه C )
•       نپال ( برنده گروه D )
عکس چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸عکس چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸عکس چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸عکس چلنج کاپ آسیا ۲۰۰۸
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران