چای گل ( چینی: 花茶 huāchá ) یکی از انواع چای چینی است. در برخی از انواع آن از برگ های پیچیده شده چای به دور گل خشک، استفاده می شود. [ ۱] در این نوع از چای گل، برگ چای و گل به یکدیگر وصل شده و سپس خشکانده می شوند. [ ۱] هنگامی که گل و چای پیچیده شده به دور آن در درون آب جوش قرار می گیرند، به مانند گلی که شکفته می شود به نظر می آید. [ ۲] در حالی که گل به عنوان محور آن در می آید. [ ۳] پیدایش این چای به استان یوننان در چین نسبت داده می شود. [ ۴] گل های زیر معمولاً در چای گل مورد استفاده قرار می گیرند، گل تکمه ای، گل داودی، گل یاس، سوسن، چای ترش ( گیاه ) و اسمانتوس. [ ۲]
مشخص نیست که آیا گل چای ریشه در گذشته های دور چین دارد یا یک ابداع تازه به شمار می رود. [ ۲] [ ۵]
گل چای به طور کلی ظروف ساخته شده از شیشه یا سایر مواد شفاف، به طوری که گل قابل دید باشد، تهیه می شود. گل چای معمولاً می تواند دو یا سه بار با افزودن آبجوش مورد استفاده مجدد قرار بگیرد. [ ۵]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمشخص نیست که آیا گل چای ریشه در گذشته های دور چین دارد یا یک ابداع تازه به شمار می رود. [ ۲] [ ۵]
گل چای به طور کلی ظروف ساخته شده از شیشه یا سایر مواد شفاف، به طوری که گل قابل دید باشد، تهیه می شود. گل چای معمولاً می تواند دو یا سه بار با افزودن آبجوش مورد استفاده مجدد قرار بگیرد. [ ۵]


wiki: چای گل