پیکرشناسی پروتئین

دانشنامه عمومی

پیکرشناسی پروتئین یا توپولوژی پروتئین ( به انگلیسی: Protein topology ) یک ویژگی از مولکول پروتئین است که در زمان تغییر شکل ( بدون قطع یا شکستن پیوند ) تغییر نمی کند.
دو چارچوب پیکرشناسی اصلی گسترش یافت و برای مولکول های پروتئین به کار رفته است.
نظریه گره که درهم تنیدگی های زنجیره ای را دسته بندی می کند. استفاده از نظریه گره به درصد کمی از پروتئین ها محدود می شود، زیرا بیشتر آنها بدون گره هستند.
پیکرشناسی مداری، تماس های درون زنجیره ای را بر پایهٔ ترتیب آنها دسته بندی می کند. پیکرشناسی مداری تعیین کننده کینتیک تاخوردگی پروتئین[ ۱] و پایداری است. [ ۲]
عکس پیکرشناسی پروتئین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران