پیکانیا ( به انگلیسی: Picanha ) قطعه ای از گوشت گاو است که ابتدا در برزیل رایج و بعدا در پرتغال پذیرفته شد.
در ایالات متحده، این برش کم تر شناخته شده است. قصابان آمریکای شمالی به طور کلی این برش را به برش های دیگر مانند کفل، گرد و کمر تقسیم می کنند. [ ۱] این برش متشکل از عضله دوسر ران و کلاهک چربی آن است. [ ۲] در سال های اخیر این برش در بیش تر کشورهای آمریکای لاتین رایج شده و به عنوان یک گوشت خوشمزه در فرهنگ باربیکیو شهرت پیدا کرده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر ایالات متحده، این برش کم تر شناخته شده است. قصابان آمریکای شمالی به طور کلی این برش را به برش های دیگر مانند کفل، گرد و کمر تقسیم می کنند. [ ۱] این برش متشکل از عضله دوسر ران و کلاهک چربی آن است. [ ۲] در سال های اخیر این برش در بیش تر کشورهای آمریکای لاتین رایج شده و به عنوان یک گوشت خوشمزه در فرهنگ باربیکیو شهرت پیدا کرده است.

wiki: پیکانیا