پیچراه دروغ ها ( آلمانی: Im Labyrinth des Schweigens ) فیلمی آلمانی در سبک درام است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. از بازیگران آن می توان به الکساندر فلینگ اشاره کرد.
در سال 1958 ، یوهان رادمن دادستان عمومی جوان و آرمانگرا که از کار در دایره ی رسیدگی به تخلفات رانندگی خسته شده با پرونده ی جنایات اردوگاه آشویتس روبه رو میشود و با تلاش هایش اجازه ی بررسی این پرونده را اخذ می کند. رادمن مصمم است که عدالت را در خصوص جنایتکاران نازی اجرا کند ، اما به خاطر بسیاری از نازی های پیشین که در دولت مشغول به کار هستند و به دنبال یکدیگر می گردند، به موانع زیادی در این راه برمی خورد. وی به دوگانه ی متضادی برمی خورد که در یک سویش حس ملی گرایی و مصلحت سنجی قرار داد و در سوی دیگر، زندگی اخلاقی و لزوم محاکمه ی سربازانی که ملی گرایی را توجیهی بر جنایات خود کرده اند. هرچه رادمن در این راه پیشتر می رود با ابعاد بزرگتری از جنایت مواجه می شود. در طول فیلم رادمن بارها با این پرسش مواجه می شود که آیا باید مصلحت را کنار گذاشت و آنچه را که درست است انجام داد یا آنچه را که سیستم شما را ملزم به انجام آن می کند انجام دهید؟ آیا سربازان نازی ملزم به اجرای دستورات بودند یا آنها با میل خود انسان ها را شکنجه می دادند؟ او زندگی اخلاقی را در تعارض با اطاعت محض می بیند. آرمان گرایی او از برخوردهای سخت با دنیای واقعی رنج برده است؛ از هر نظر، "سیستم" خواهان انطباق است ، اما او عدالت را می خواهد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر سال 1958 ، یوهان رادمن دادستان عمومی جوان و آرمانگرا که از کار در دایره ی رسیدگی به تخلفات رانندگی خسته شده با پرونده ی جنایات اردوگاه آشویتس روبه رو میشود و با تلاش هایش اجازه ی بررسی این پرونده را اخذ می کند. رادمن مصمم است که عدالت را در خصوص جنایتکاران نازی اجرا کند ، اما به خاطر بسیاری از نازی های پیشین که در دولت مشغول به کار هستند و به دنبال یکدیگر می گردند، به موانع زیادی در این راه برمی خورد. وی به دوگانه ی متضادی برمی خورد که در یک سویش حس ملی گرایی و مصلحت سنجی قرار داد و در سوی دیگر، زندگی اخلاقی و لزوم محاکمه ی سربازانی که ملی گرایی را توجیهی بر جنایات خود کرده اند. هرچه رادمن در این راه پیشتر می رود با ابعاد بزرگتری از جنایت مواجه می شود. در طول فیلم رادمن بارها با این پرسش مواجه می شود که آیا باید مصلحت را کنار گذاشت و آنچه را که درست است انجام داد یا آنچه را که سیستم شما را ملزم به انجام آن می کند انجام دهید؟ آیا سربازان نازی ملزم به اجرای دستورات بودند یا آنها با میل خود انسان ها را شکنجه می دادند؟ او زندگی اخلاقی را در تعارض با اطاعت محض می بیند. آرمان گرایی او از برخوردهای سخت با دنیای واقعی رنج برده است؛ از هر نظر، "سیستم" خواهان انطباق است ، اما او عدالت را می خواهد.
wiki: پیچراه دروغ ها