پیش غذا
/piSqazA/
فرهنگستان زبان و ادب
واژه نامه بختیاریکا
دانشنامه عمومی
پیش غذا یا پیش پاره[ ۱] یا اٌردِرو ( به فرانسوی: Hors d'oeuvre ) یا اشتهاآور ( به انگلیسی: Appetizer ) خوراکی است که پیش از وعده اصلی سرو می شوند. پیش غذا معمولاً کوچک تر از وعده اصلی است و گاهی به جای قاشق و چنگال با دست خورده می شود. [ ۲]
پیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است. [ ۳]
wiki: پیش غذا
جدول کلمات
مترادف ها
پیش غذا، مشتهی
پیش غذا، پیش خوراک
فارسی به عربی
پیشنهاد کاربران
دوستان تفاوت "دسر"و"پیش غذا"رو میدونید؟
در غذاهای رسمی یا در منوی یک رستوران، "پیش غذا" یا "اپیتایزر" نقش غذاهایی را ایفا می کنند که معمولاً قبل از غذای اصلی سرو می شوند تا اشتهای شما را برای غذای اصلی یا "مین دیش" برانگیزانند. این غذاها معمولاً در اندازه کوچک تهیه می شوند و مردم می توانند یکی یا چندین مورد از آن ها را سفارش دهند.
... [مشاهده متن کامل]
از طرف دیگر، "دسر" یا "پستری" معمولاً به منظور مصرف بعد از وعده غذایی اصلی سرو می شود و به عنوان آخرین غذای وعده شام طراحی شده است. این غذاها معمولاً شیرین هستند و پس از نهایت وعده غذایی اصلی سرو می شوند.
مثال هایی از پیش غذا خارجی:
1. Mozzarella Sticks
2. Chicken Wings
3. Onion Rings
4. Spinach Artichoke Dip
5. Jalapeno Poppers
پیش غذاهای ایرانی:
1. ماست و موسیر ( Mast - o - Musir )
3. میرزاقاسمی ( Mirza Ghassemi )
4. دلستان ( Dolmeh )
5. زیتون پرورده ( Zeitoon Parvardeh )
مثال هایی از دسر خارجی:
1. Chocolate Cake
2. Cheesecake
3. Apple Pie
4. Ice Cream Sundae
5. Panna Cotta
دسرهای ایرانی:
1. فیروزه ( Firouzeh )
2. نوقلپاق ( Nowrouz Pak )
3. محلبیت ( Mahlebeyat )
در غذاهای رسمی یا در منوی یک رستوران، "پیش غذا" یا "اپیتایزر" نقش غذاهایی را ایفا می کنند که معمولاً قبل از غذای اصلی سرو می شوند تا اشتهای شما را برای غذای اصلی یا "مین دیش" برانگیزانند. این غذاها معمولاً در اندازه کوچک تهیه می شوند و مردم می توانند یکی یا چندین مورد از آن ها را سفارش دهند.
... [مشاهده متن کامل]
از طرف دیگر، "دسر" یا "پستری" معمولاً به منظور مصرف بعد از وعده غذایی اصلی سرو می شود و به عنوان آخرین غذای وعده شام طراحی شده است. این غذاها معمولاً شیرین هستند و پس از نهایت وعده غذایی اصلی سرو می شوند.
مثال هایی از پیش غذا خارجی:
پیش غذاهای ایرانی:
1. ماست و موسیر ( Mast - o - Musir )
3. میرزاقاسمی ( Mirza Ghassemi )
4. دلستان ( Dolmeh )
5. زیتون پرورده ( Zeitoon Parvardeh )
مثال هایی از دسر خارجی:
دسرهای ایرانی:
1. فیروزه ( Firouzeh )
2. نوقلپاق ( Nowrouz Pak )
3. محلبیت ( Mahlebeyat )
پنکیک قارچ
ورزش مفرح=سوار کاری میشود ارمان عابد رشت
اُردُر
امریکایی ها به پیش غذا appertizer می گویند درحالی که بریتش ها به پیش غذا starter می گویند
میان وعده
در پهلوی " پیش پارگ" برابر نسک فرهنگ کوچک زبان پهلوی از مکنزی و برگردان بانو مهشید میرفخرایی.
اردور
نادیا جان Dishes یعنی غذا
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ١٤)