پیستولت

دانشنامه عمومی

پیستولت (نان). پیستولت ( به معنای واقعی کلمه "پیستول کوچک" ) نوعی نان متداول بلژیکی است که از یک رول نان کوچک و گرد تشکیل شده است. [ ۱]
پوسته این نان معمولاً سفت و ترد است، در حالی که داخل رول نرم و خمیری است.
برای درست کردن نان پیستولت، خمیر باید ۱۲ ساعت ور بیاید و با یک چوب کوچک در حین کار دستکاری شود. نان باید از داخل نرم، خمیری و لطیف و پوسته آن ترد باشد.
عکس پیستولت (نان)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس