فرهنگ فارسی
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
پیشنهاد کاربران
پیراشکی ( به روسی: пирожки ( pirozhki ) ) ، یکی از غذاهای ملی روسیه است، که نامی عمومی هم برای غذاهای پخته یا سرخ شده ای است که با مواد متنوعی پر شده اند نیز گفته می شود. این مواد متنوع می تواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد. این واژه در اصل اسلاوی است. خمیر پیراشکی می تواند انواع خمیرها باشد مثل خمیر پیتزا یا حتی خمیر نان بربری.
... [مشاهده متن کامل]
در ایران جزو شیرینی جات محسوب می شود و بیشتر به عنوان پی خوراک، میان وعده یا غذای خیابانی مصرف می شود که با خمیر شیرین پرشده و روی آن با کاکائو یا شکر پوشانده می شود.
دلبرو، شیرینی لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد.
... [مشاهده متن کامل]
در ایران جزو شیرینی جات محسوب می شود و بیشتر به عنوان پی خوراک، میان وعده یا غذای خیابانی مصرف می شود که با خمیر شیرین پرشده و روی آن با کاکائو یا شکر پوشانده می شود.
دلبرو، شیرینی لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد.
پیراشکی کرمدار که به صورت گرد ساخته شده وسوغات تبریزمیباشد
پیراشکی. ( ا. روسی ) . نوعی خوراکی میان پر که از آرد میده ( دو بار بیخته ) و شیر و روغن و . . . نهادن گوشت و سبزی و جز آن سازند. در فارسی گوزینه و لوزینه و سنبوسه و قطاب کمابیش همان است: پیراشکی: روسی ( به خط روسی: пирожки به خط لاتین: pirozhki در انگلیسی: pirog ) .
... [مشاهده متن کامل]
به خطا کلوچه هم می گویند در حالی که آن نان روغنی بزرگ و خود دیگر است.
... [مشاهده متن کامل]
به خطا کلوچه هم می گویند در حالی که آن نان روغنی بزرگ و خود دیگر است.