پیاز زرد یا پیاز قهوه ای ( نام علمی: ( Allium cepa L ) [ ۱] [ ۲] ) رقمی از پیاز خشک با مزه و بوی تُند است. درونش سفید است و لایه های پوست کاغذی اش رنگ قهوه ای متمایل به زرد دارد.
مزهٔ تند پیاز دارد و برای غذاهایی مانند سوپ پیاز فرانسوی مناسب است. پیازهای زرد در سراسر سال قابل دسترسی هستند. مقدار سولفور این پیاز از پیاز سفید بیشتر است، که موجب می شود مزه و بوی آن تندتر شود. [ نیازمند منبع]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمزهٔ تند پیاز دارد و برای غذاهایی مانند سوپ پیاز فرانسوی مناسب است. پیازهای زرد در سراسر سال قابل دسترسی هستند. مقدار سولفور این پیاز از پیاز سفید بیشتر است، که موجب می شود مزه و بوی آن تندتر شود. [ نیازمند منبع]

wiki: پیاز زرد