ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پکورینو رومانو ( تلفظ ایتالیایی: ) پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده می شود و از شیر گوسفند ساخته شده است. نام "pecorino" به معنای "گوسفندی" در زبان ایتالیایی است. نام این پنیر، گرچه محافظت شده است، اما یک توصیف ساده است و نه یک مارک تجارتی: " pecorino romano" به معنای " گوسفندی رم است".
اگرچه این تنوع پنیر در لاتزیو سرچشمه گرفته است، همان طور که از نام آن نیز مشخص است، بیشتر تولید واقعی آن به جزیره ساردینیا منتقل شده است. [ ۱] پکورینو رومانو محصولی ایتالیایی با نام شناخته شده و محافظت شده توسط قوانین جامعه اروپا است.
پکورینو رومانو یکی از اصلی ترین خوراک ها برای لژیونرهای روم باستان بود. امروزه، هنوز هم مطابق دستور اصلی ساخته می شود و یکی از قدیمی ترین پنیرهای ایتالیا است. در اول ماه مه، خانواده های رومی به طور سنتی در طی یک گشت و گذار روزانه در روم کامپاگنا، پکورینو را با باقالی تازه می خورند. بیشتر در ایتالیای مرکزی و جنوبی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپکورینو رومانو ( تلفظ ایتالیایی: ) پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده می شود و از شیر گوسفند ساخته شده است. نام "pecorino" به معنای "گوسفندی" در زبان ایتالیایی است. نام این پنیر، گرچه محافظت شده است، اما یک توصیف ساده است و نه یک مارک تجارتی: " pecorino romano" به معنای " گوسفندی رم است".
اگرچه این تنوع پنیر در لاتزیو سرچشمه گرفته است، همان طور که از نام آن نیز مشخص است، بیشتر تولید واقعی آن به جزیره ساردینیا منتقل شده است. [ ۱] پکورینو رومانو محصولی ایتالیایی با نام شناخته شده و محافظت شده توسط قوانین جامعه اروپا است.
پکورینو رومانو یکی از اصلی ترین خوراک ها برای لژیونرهای روم باستان بود. امروزه، هنوز هم مطابق دستور اصلی ساخته می شود و یکی از قدیمی ترین پنیرهای ایتالیا است. در اول ماه مه، خانواده های رومی به طور سنتی در طی یک گشت و گذار روزانه در روم کامپاگنا، پکورینو را با باقالی تازه می خورند. بیشتر در ایتالیای مرکزی و جنوبی مورد استفاده قرار می گیرد.
wiki: پکورینو رومانو