پکورینو

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیرهای پکورینو پنیرهای سخت ایتالیایی هستند که از شیر گوسفند تهیه شده اند. پکورینو به معنای «گوسفندی» در زبان ایتالیایی است. [ ۱]
از شش نوع اصلی پکورینو همگی طبق قانون اتحادیه اروپا در حمایت از تعیین منشأ ( PDO ) ثبت شده اند، پنیر پکورینو رومانو احتمالاً شناخته شده ترین پنیر در خارج از ایتالیا به ویژه در ایالات متحده است که بازار صادراتی مهمی از قرن نوزدهم برای آن ایجاد شده است. [ ۲] پکورینو بیشتر در جزیره ساردینیا تولید می شود، اگرچه تولید آن در لاتزیو و در استان های توسکانی گروستو و سیه نا نیز مجاز است. نویسندگان روم باستان در مورد این پنیر و روش تولید آن نوشته اند. [ ۳]
عکس پکورینوعکس پکورینو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس