پپرونی

دانشنامه عمومی

پپرونی به معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت خوک و گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه دار شده است تهیه می شود. این نوع از کالباس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک می شود نیازی به پختن نداشته و می توان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولاً به صورت برش هایی نازک بریده و به عنوان پیش غذا میل می نمایند. همچنین از این کالباس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزا پپرونی استفاده می شود.
عکس پپرونیعکس پپرونیعکس پپرونیعکس پپرونی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس