پوچین او ساک

دانشنامه عمومی

پوچین او ساک ( فرانسوی: Poutchine au sac ) که یکی از غذاهای اقوام متی است که از چربیِ گوشت گوساله، آرد، شکر قهوه ای، کشمش، مویز و شیر تهیه می شود.
این موارد را پس از مخلوط کردن در کیسه های پارچه ای یا شیشه ترشی ریخته و بخارپز می کنند و سپس آن را با سسی که از آرد ذرت، وانیل و جوز هندی تهیه می شود، سرو می کنند.
عکس پوچین او ساک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس