پومیس یا تفاله ( به انگلیسی: Pomace ) بقایای جامد انگور، زیتون، یا میوه های دیگر پس از فرایند آبگیری یا روغن کشی است؛ که شامل پوست، تفاله، دانه ها و ساقه های میوه است.
• از تفاله سیب غالباً برای تولید پکتین استفاده می شود.
• از تفاله زیتون برای تولید روغن زیتون پومیس استفاده می شود که کاربردهای غیرخوراکی دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• از تفاله سیب غالباً برای تولید پکتین استفاده می شود.
• از تفاله زیتون برای تولید روغن زیتون پومیس استفاده می شود که کاربردهای غیرخوراکی دارد.
wiki: پومیس