پوسوله

دانشنامه عمومی

پوسوله ( اسپانیایی: pozole ؛ ناهواتل: pozolli po'sol:i ( راهنما·اطلاعات ) ؛ نام های دیگر: pozolé ، pozolli یا posole ) [ ۱] [ ۲] نام یک سوپ یا خورش سنتی در کشور مکزیک است که اهمیت آئینی و مذهبی دارد.
پوسوله را با هومینی[ ۱] و گوشت ( معمولاً گوشت خوک ) در ترکیب با چاشنی هایی نظیر سیر، پیاز، فلفل تند، ترب، آووکادو، سالسا یا لیموترش سبز تهیه می کنند. [ ۳]
نام این غذا، در یکی از کتاب های مردم نگارِ پیشگام و کشیشِ مُبلغ فرقه فرانسیسکن «برناردینو دِ ساگوون» در حوالی سال ۱۵۰۰ میلادی ذکر شده است. پس از استعمارگری و کوچ اسپانیایی ها به مکزیک، اجزاء تشکیل دهندهٔ این غذا تغییراتی کرد، اما ذرت آن باقی ماند.
پوسوله در مناطق مختلفی از مکزیک همچون سینالوآ، میچوآکان، گررو، ساکاتکاس، خالیسکو، مورلوس، ایالت مکزیک، مکزیکو سیتی و همچنین رستوران های مکزیکی در سرتاسر دنیا سرو می شود.
در کشور مکزیک، این غذای سنتی را در جشن ها و مراسمی همچون عروسی، جشن تولد، کویینسس ( جشن پانزده سالگی ) و جشن سال نو سرو می کنند. یادآور می شود که ذرت در میان آزتک ها، گیاهی مقدس بود و آنرا فقط در مراسم خاصی مصرف می کردند.
عکس پوسولهعکس پوسولهعکس پوسولهعکس پوسولهعکس پوسولهعکس پوسوله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس