پودینگ هویج

دانشنامه عمومی

پودینگ هویج غذایی سنتی در طیف گسترده ای از فرهنگ های سراسر جهان است. آن را می توان به عنوان پودینگ اومامی ( همراه وعده غذای اصلی ) یا دسری شیرین سرو کرد.
آلن دیویدسون نویسندهٔ» فرهنگ غذایی همراه آکسفورد» عقیده دارد، در اروپا برای درست کردن کیک های شیرین از هویج استفاده می کردند؛ و آنها جد کیک هویج هستند. به خاطر سهمیه بندی شدن شیرین کننده هادر انگلستاندر طول جنگ جهانی دوم پودینگ هویج به عنوان جایگزین ظاهر شد. بعدها کیک هویج به عنوان «غذای سالم» ظاهر شد. [ ۱]
یک دسر شیرین پودینگ وجود دارد که عمدتاً مربوط به ایالت پنجاب هندوستان است و با نام گاجرلای پنجاب، حلوای هویج، یا گاجر کا حلوه نامیده می شود. [ ۲] [ ۳] [ ۴] پودینگ هویج حداقل از قرن هیجدهم در ایرلند سرو می شده است. [ ۵] در ایالات متحده هم مدتها پیش از سال ۱۸۷۶ سرو می شد. [ ۶]
عکس پودینگ هویج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس