پودر ماهی

دانشنامه عمومی

کنجاله ماهی یا پودر ماهی یک محصول تجاری است که بیشتر از ماهی تهیه می شود و برای مصرف انسانی استفاده نمی شود. از پودر ماهی برای خوراک دام در محیط کشاورزی به کار گرفته می شود. از آنجا که تولید آن از نظر کالری متراکم و از نظر اقتصادی ارزان است، پودرماهی نقش مهمی در رشد پرورشگاه های کارخانه ای و همچنین نقش مهمی در شمار دام های پرورشی دارد تا امکان تکثیر و تغذیه آن ها وجود داشته باشد.
پودرماهی از استخوان ها و احشا باقیمانده ماهی های صیدشده توسط صنعت شیلات تجاری تهیه می شود. بیشتر ماهی هایی که از آن ها پودر ماهی تولید می شود برای مصرف انسان استفاده نمی شود. بلکه پودرماهی به طور کلی از صیدهای ناخواسته و متفرقه تولید می شود. [ ۱] [ ۲]
عکس پودر ماهیعکس پودر ماهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس