پودر سیر ادویه ای است که از سیر خشک شده به دست می آید و در آشپزی برای افزایش طعم استفاده می شود. فرایند تهیه پودر سیر شامل خشک کردن و آبگیری سبزیجات و سپس پودر کردن آن از طریق ماشین آلات یا لوازم خانگی بسته به مقیاس تولید است. پودر سیر جزء رایج مخلوط ادویه است. همچنین جزء رایج نمک چاشنی شده است.
دو نوع سیر وجود دارد: گردن نرم ( Allium Sativum Sativum ) و گردن سخت ( Allium Sativum Ophioscorodon ) . [ ۲] اعتقاد بر این است که انواع سیر سفت دارای طعم بیشتری نسبت به سیرهای Soft Neck هستند که با طعم تند و پیچیده تری نسبت به سایر رشته های سیر مشخص می شود. [ ۳] در حالی که سیر سخت در هوای سرد شکوفا می شود، به دلیل زمان طولانی بهاری شدن، به نظر می رسد یقه نرم در آب و هوای گرم بهتر رشد می کند. تمایز بین سیر سخت و نرم از طریق وجود یک منظره ( ساقه گل ) انجام می شود. گونه سیری که بیشتر برای پودر کردن استفاده می شود، نوع Softneck است. به دلیل عطر و طعم کمتر پیچیده، گونه های Softneck بیشتر به عنوان چاشنی یا ادویه در ظروف مناسب هستند و همچنین طول عمر بیشتری نسبت به انواع Hardneck دارند. [ ۴]
حبه های سیر زمانی که در اواسط پاییز، در مکانی با نور فراوان خورشید کاشته شوند، رشد می کنند. در مناطق گرمسیری، سیر با موفقیت در هنگام کاشت در پاییز رشد می کند، در اوایل تابستان بالغ می شود و در اواخر پاییز در مناطق خنک تر کاشته می شود تا در اواخر تابستان برداشت شود. [ ۵] پیازهای بزرگ تر شکافته شده و در خاک قرار می گیرند، در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر از هم فاصله دارند و ۷٫۵ سانتی متر عمق دارند و انتهای نوک تیز آن رو به بالا است. سیر Softneck و Hardneck به طور یکسان کاشته می شوند، با این حال سیرهای Softneck بیشتر برای آب و هوای گرم تر مناسب هستند.
سیر باید در زمان خاصی برداشت شود تا از پوسیدگی سبزی جلوگیری شود و همچنین رشد هر پیاز در پوست به حداکثر برسد. سیر سبز نشان دهنده برداشتی است که قبل از رسیدن حبه ها انجام شده است، سیر «نرم» اصطلاحی است که به سیر برداشت شده ای گفته می شود که کاملاً رشد یافته است، در حالی که سیر آسیب دیده با ظاهری کاراملی در داخل، خیلی دیر برداشت شده است و نتیجه یخ زدگی[ ۶] هنگامی که رنگ برگها زرد شد، برداشت ممکن است آغاز شود. [ ۵]
حبه های سیر را پوست کنده و برش می دهیم. در بیشتر موارد، سیر را تا دمای بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه حرارت می دهند درجه سانتی گراد ( ~۳۰۰–۳۲۰ درجه فارنهایت ) . آب به رطوبت حدود ۶٫۵٪ حذف می شود. سپس سیر خشک شده بیشتر برش داده، خرد شده یا خرد می شود تا زمانی که پودر به اندازه ذرات مورد نظر کاهش یابد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدو نوع سیر وجود دارد: گردن نرم ( Allium Sativum Sativum ) و گردن سخت ( Allium Sativum Ophioscorodon ) . [ ۲] اعتقاد بر این است که انواع سیر سفت دارای طعم بیشتری نسبت به سیرهای Soft Neck هستند که با طعم تند و پیچیده تری نسبت به سایر رشته های سیر مشخص می شود. [ ۳] در حالی که سیر سخت در هوای سرد شکوفا می شود، به دلیل زمان طولانی بهاری شدن، به نظر می رسد یقه نرم در آب و هوای گرم بهتر رشد می کند. تمایز بین سیر سخت و نرم از طریق وجود یک منظره ( ساقه گل ) انجام می شود. گونه سیری که بیشتر برای پودر کردن استفاده می شود، نوع Softneck است. به دلیل عطر و طعم کمتر پیچیده، گونه های Softneck بیشتر به عنوان چاشنی یا ادویه در ظروف مناسب هستند و همچنین طول عمر بیشتری نسبت به انواع Hardneck دارند. [ ۴]
حبه های سیر زمانی که در اواسط پاییز، در مکانی با نور فراوان خورشید کاشته شوند، رشد می کنند. در مناطق گرمسیری، سیر با موفقیت در هنگام کاشت در پاییز رشد می کند، در اوایل تابستان بالغ می شود و در اواخر پاییز در مناطق خنک تر کاشته می شود تا در اواخر تابستان برداشت شود. [ ۵] پیازهای بزرگ تر شکافته شده و در خاک قرار می گیرند، در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر از هم فاصله دارند و ۷٫۵ سانتی متر عمق دارند و انتهای نوک تیز آن رو به بالا است. سیر Softneck و Hardneck به طور یکسان کاشته می شوند، با این حال سیرهای Softneck بیشتر برای آب و هوای گرم تر مناسب هستند.
سیر باید در زمان خاصی برداشت شود تا از پوسیدگی سبزی جلوگیری شود و همچنین رشد هر پیاز در پوست به حداکثر برسد. سیر سبز نشان دهنده برداشتی است که قبل از رسیدن حبه ها انجام شده است، سیر «نرم» اصطلاحی است که به سیر برداشت شده ای گفته می شود که کاملاً رشد یافته است، در حالی که سیر آسیب دیده با ظاهری کاراملی در داخل، خیلی دیر برداشت شده است و نتیجه یخ زدگی[ ۶] هنگامی که رنگ برگها زرد شد، برداشت ممکن است آغاز شود. [ ۵]
حبه های سیر را پوست کنده و برش می دهیم. در بیشتر موارد، سیر را تا دمای بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه حرارت می دهند درجه سانتی گراد ( ~۳۰۰–۳۲۰ درجه فارنهایت ) . آب به رطوبت حدود ۶٫۵٪ حذف می شود. سپس سیر خشک شده بیشتر برش داده، خرد شده یا خرد می شود تا زمانی که پودر به اندازه ذرات مورد نظر کاهش یابد.
wiki: پودر سیر