پنی سیلیوم روکوفورتی یک قارچ ساپروتروف رایج در جنس پنی سیلیوم است. به طور گسترده در طبیعت، می توان آن را از خاک، مواد آلی در حال پوسیدگی و گیاهان جدا کرد.
عمده ترین کاربرد صنعتی این قارچ تولید پنیرهای آبی ، مواد طعم دهنده، ضد قارچ ها، پلی ساکاریدها ، پروتئازها و سایر آنزیم ها است. این قارچ در ترکیب پنیرهای روکفور ، استیلتون ، آبی دانمارکی ، کابرالس ، گورگونزولا و سایر پنیرهای آبی وجود دارد. سایر پنیرهای آبی با پنی سیلیوم گلوکوم ساخته می شوند.
اولین بار توسط قارچ شناس آمریکایی چارلز تام در سال ۱۹۰۶ کشف شد ، پی روکفورتی ها در ابتدا یک گونه ناهمگن از قارچ های سبز آبی و هاگ زا بود. آنها بر اساس تفاوت های فنوتیپی به گونه های مختلف گروه بندی شدند، اما بعداً توسط کنث بی رپر و تام در ۱۹۴۹ در یک گونه ترکیب شدند. P پی روکفورتی ها در ۱۹۹۶ با آنالیز مولکولی روی زنجیره دی ان ای طبقه بندی شدند این گروه در سازی استفاده میشوند و توالی ژنی آنها در ۲۰۱۴ کامل شد. [ ۱] توالی کامل ژنوم در سال 2014 منتشر شد.
از آنجایی که این قارچ اجسام میوه دهی قابل مشاهده را تشکیل نمی دهد، توصیف ها بر اساس ویژگی های ماکرومورفولوژیک کلنی های قارچی در حال رشد در محیط های مختلف آگار استاندارد و ویژگی های میکروسکوپی است. وقتی روی آگار اتولیز مخمر Czapek یا آگار ساکارز عصاره مخمر ( YES ) رشد می کند، کلنی P. roqueforti معمولاً 40 است. میلی متر به قطر، قهوه ای زیتونی تا سبز مات ( سبز تیره تا سیاه در سمت عقب صفحه آگار ) ، با بافتی مانند. کلنی ها در آگار عصاره مالت رشد کرده اند 50 عدد میلی متر قطر، به رنگ سبز مات ( بژ تا سبز مایل به خاکستری در سمت عقب ) ، با حاشیه های کلونی عنکبوتیه ( با الیاف تار عنکبوت مانند ) . [ ۲] یکی دیگر از ویژگی های مورفولوژیکی مشخصه این گونه، تولید اسپورهای غیرجنسی در فیالیدها با پیکربندی برس شکل متمایز است. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
شواهدی برای مرحله جنسی در P. roqueforti پیدا شده است که تا حدی بر اساس وجود ژن های عملکردی از نوع جفت گیری و بسیاری از ژن های مهم شناخته شده در میوز است. [ ۶] در سال 2014، محققان القاء رشد ساختارهای جنسی در P. roqueforti ، از جمله آسکوگونیا ، کلیستوتسیا و آسکوسپورها . تجزیه و تحلیل ژنتیکی و مقایسه بسیاری از سویه های مختلف جدا شده از محیط های مختلف در سراسر جهان نشان می دهد که این گونه از نظر ژنتیکی متنوع است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفعمده ترین کاربرد صنعتی این قارچ تولید پنیرهای آبی ، مواد طعم دهنده، ضد قارچ ها، پلی ساکاریدها ، پروتئازها و سایر آنزیم ها است. این قارچ در ترکیب پنیرهای روکفور ، استیلتون ، آبی دانمارکی ، کابرالس ، گورگونزولا و سایر پنیرهای آبی وجود دارد. سایر پنیرهای آبی با پنی سیلیوم گلوکوم ساخته می شوند.
اولین بار توسط قارچ شناس آمریکایی چارلز تام در سال ۱۹۰۶ کشف شد ، پی روکفورتی ها در ابتدا یک گونه ناهمگن از قارچ های سبز آبی و هاگ زا بود. آنها بر اساس تفاوت های فنوتیپی به گونه های مختلف گروه بندی شدند، اما بعداً توسط کنث بی رپر و تام در ۱۹۴۹ در یک گونه ترکیب شدند. P پی روکفورتی ها در ۱۹۹۶ با آنالیز مولکولی روی زنجیره دی ان ای طبقه بندی شدند این گروه در سازی استفاده میشوند و توالی ژنی آنها در ۲۰۱۴ کامل شد. [ ۱] توالی کامل ژنوم در سال 2014 منتشر شد.
از آنجایی که این قارچ اجسام میوه دهی قابل مشاهده را تشکیل نمی دهد، توصیف ها بر اساس ویژگی های ماکرومورفولوژیک کلنی های قارچی در حال رشد در محیط های مختلف آگار استاندارد و ویژگی های میکروسکوپی است. وقتی روی آگار اتولیز مخمر Czapek یا آگار ساکارز عصاره مخمر ( YES ) رشد می کند، کلنی P. roqueforti معمولاً 40 است. میلی متر به قطر، قهوه ای زیتونی تا سبز مات ( سبز تیره تا سیاه در سمت عقب صفحه آگار ) ، با بافتی مانند. کلنی ها در آگار عصاره مالت رشد کرده اند 50 عدد میلی متر قطر، به رنگ سبز مات ( بژ تا سبز مایل به خاکستری در سمت عقب ) ، با حاشیه های کلونی عنکبوتیه ( با الیاف تار عنکبوت مانند ) . [ ۲] یکی دیگر از ویژگی های مورفولوژیکی مشخصه این گونه، تولید اسپورهای غیرجنسی در فیالیدها با پیکربندی برس شکل متمایز است. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
شواهدی برای مرحله جنسی در P. roqueforti پیدا شده است که تا حدی بر اساس وجود ژن های عملکردی از نوع جفت گیری و بسیاری از ژن های مهم شناخته شده در میوز است. [ ۶] در سال 2014، محققان القاء رشد ساختارهای جنسی در P. roqueforti ، از جمله آسکوگونیا ، کلیستوتسیا و آسکوسپورها . تجزیه و تحلیل ژنتیکی و مقایسه بسیاری از سویه های مختلف جدا شده از محیط های مختلف در سراسر جهان نشان می دهد که این گونه از نظر ژنتیکی متنوع است.
wiki: پنیسیلیوم روکوفورتی