پنیر کبابی

پیشنهاد کاربران

پنیر کبابی که برخی از افراد به تقلید از انگلیسی آنرا هالومی مینامند پنیری نرم و سفید و بسیار شور مزه است، که بدلیل چسبندگی بافتهای آن میتوان آنرا داخل تابه یا روی منقل سرخ یا کباب کرد. مزه و مورد استفاده آن بحث برانگیز است و معمولاً بسیاری از مردم از طعم آن خوششان نمیاید.
...
[مشاهده متن کامل]

سرمان کلاه نرود، بسیاری از این اسامی موجود در بازار اسامی متفرقه یک جنس هستند.
پنیر موزارلا = پنیر پیتزا
پنیر چدار = پنیر بامزه ( tasty cheese )
پنیر هالومی = پنیر کبابی
پنیر کاتج = پنیر دَلَمه : پنیر نیمه نرم با بافت خامه ای و طعم ملایم حاصل از لخته شدن پروتئین شیر
پنیر پارمزان = پنیر پارمسان
پنیر لاکتیک = پنیر شیر ترش ( sour milk cheese )
پنیر فتا و پنیر دانمارکی = پنیر سفید
فتا : فتا در یونانی ( φέτα ) معنی تکه و لایه میدهد، و در کشورهای غربی دو نوع پنیر سفید به اسامی پنیر سفید ایرانی و یونانی معروف است. Persian Cheese یا Persian Feta و Greek Feta. پنیر سفید میتواند از شیر گاو، گوسفند، بز و شتر تهیه شود و تفاوتی در نام آن که پنیر سفید باشد ایجاد نمیکند مگر اینکه بگویند پنیر سفید گاوی، گوسفندی و بزی.
قابل ذکر است آن پنیر ایرانی که در غرب معروف است، تکه ای پنیر سفیدخودمان است که داخل یک ظرف پر از روغن زیتون همراه با تعدادی برگ زعتر تازه، برگ بو، سیر و دانه های فلفل سیاه میفروشند. گاهی این اقلام را عوض میکنند مثلا شوید بجای برگ و زعتر میریزند و غیره

پنیر کبابیپنیر کبابی

بپرس