پنیر سوخاری

دانشنامه عمومی

پنیر سوخاری ( انگلیسی: Fried cheese ) نوعی پنیر است که در روغن سرخ می شود. پنیر سوخاری را می توان قبل از سرخ کردن در خمیرابه فروکرد. این غذا را هم می توان در تابه با روغن کم و هم در سرخ کن با روغن پزی عمیق، تهیه کرد. پنیر سوخاری به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می شود. یک غذای رایج در برزیل و جمهوری دومینیکن است، و به طور معمول در کاستاریکا، قبرس، یونان، لبنان، سوریه و ترکیه به عنوان صبحانه سرو می شود. در اسپانیا به عنوان یک تاپاس سرو می شود و همچنین نیز در غذاهای ایتالیایی یافت می شود. پنیر سوخاری معمولاً به صورت گرم و بلافاصله پس از پخته شدن سرو می شود. ممکن است همراه با آن سس دیپ یا آغشته به سس سرو شود.
• درگاه خوراک
• آشپزی اسپانیایی
• آشپزی ایتالیایی
• آشپزی برزیلی
• آشپزی ترکی
• آشپزی جمهوری دومینیکنی
• آشپزی سوری
• آشپزی قبرسی
• آشپزی لبنانی
• آشپزی مجاری
• آشپزی مدیترانه ای
• آشپزی مصری
• آشپزی یونانی
• خوراکی های تهیه شده از پنیر
• غذاهای سرخ شده
• جعبه های ناوبری خوردنی ها
مقاله های دارای واژگان به زبان انگلیسی
• پیوند رده انبار از ویکی داده
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد
• صفحه های حاوی پیوند نیازمند آبونمان
عکس پنیر سوخاریعکس پنیر سوخاریعکس پنیر سوخاریعکس پنیر سوخاریعکس پنیر سوخاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس