پنیر دودی به هر پنیری گفته می شود که به طور خاص دودی شده باشد. [ ۱] به طور معمول دارای یک لایه بیرونی قهوه ای مایل به زرد است که نتیجه این فرایند پخت است. [ ۲]
دودی کردن معمولاً به یکی از دو روش انجام می شود: دود سرد و دود گرم. روش دودی کردن سرد ( که بسته به نوع غذا می تواند تا یک ماه طول بکشد ) غذا را در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد ( ۶۸ تا ۸۶ درجه فارنهایت ) دود می کند. دود داغ، غذا را به طور جزئی یا کامل می پزد و آن را در دمای ۴۰ تا ۹۰ درجه حرارت می دهد. درجه سانتیگراد ( ۱۰۴ درجه تا ۱۹۴ درجه فارنهایت ) .
روش دیگری که معمولاً در پنیرهای ارزان تر استفاده می شود، استفاده از طعم دهنده دودی مصنوعی برای دادن طعم دودی به پنیر و رنگ خوراکی است تا ظاهری شبیه دودی به روش سنتی تر به پنیر بدهد. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
برخی از پنیرهای دودی که معمولاً تولید و فروخته می شوند عبارتند از: گرویه دودی، گودا دودی ( روککااس ) ، پروولونه، راوچکاسه، اسکامورزا، سولگونی، اوسیپک، فینسک ریژوست و چدار دودی.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدودی کردن معمولاً به یکی از دو روش انجام می شود: دود سرد و دود گرم. روش دودی کردن سرد ( که بسته به نوع غذا می تواند تا یک ماه طول بکشد ) غذا را در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد ( ۶۸ تا ۸۶ درجه فارنهایت ) دود می کند. دود داغ، غذا را به طور جزئی یا کامل می پزد و آن را در دمای ۴۰ تا ۹۰ درجه حرارت می دهد. درجه سانتیگراد ( ۱۰۴ درجه تا ۱۹۴ درجه فارنهایت ) .
روش دیگری که معمولاً در پنیرهای ارزان تر استفاده می شود، استفاده از طعم دهنده دودی مصنوعی برای دادن طعم دودی به پنیر و رنگ خوراکی است تا ظاهری شبیه دودی به روش سنتی تر به پنیر بدهد. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
برخی از پنیرهای دودی که معمولاً تولید و فروخته می شوند عبارتند از: گرویه دودی، گودا دودی ( روککااس ) ، پروولونه، راوچکاسه، اسکامورزا، سولگونی، اوسیپک، فینسک ریژوست و چدار دودی.
wiki: پنیر دودی