پنیر دودی

دانشنامه عمومی

پنیر دودی به هر پنیری گفته می شود که به طور خاص دودی شده باشد. [ ۱] به طور معمول دارای یک لایه بیرونی قهوه ای مایل به زرد است که نتیجه این فرایند پخت است. [ ۲]
دودی کردن معمولاً به یکی از دو روش انجام می شود: دود سرد و دود گرم. روش دودی کردن سرد ( که بسته به نوع غذا می تواند تا یک ماه طول بکشد ) غذا را در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد ( ۶۸ تا ۸۶ درجه فارنهایت ) دود می کند. دود داغ، غذا را به طور جزئی یا کامل می پزد و آن را در دمای ۴۰ تا ۹۰ درجه حرارت می دهد. درجه سانتیگراد ( ۱۰۴ درجه تا ۱۹۴ درجه فارنهایت ) .
روش دیگری که معمولاً در پنیرهای ارزان تر استفاده می شود، استفاده از طعم دهنده دودی مصنوعی برای دادن طعم دودی به پنیر و رنگ خوراکی است تا ظاهری شبیه دودی به روش سنتی تر به پنیر بدهد. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
برخی از پنیرهای دودی که معمولاً تولید و فروخته می شوند عبارتند از: گرویه دودی، گودا دودی ( روککااس ) ، پروولونه، راوچکاسه، اسکامورزا، سولگونی، اوسیپک، فینسک ریژوست و چدار دودی.
عکس پنیر دودیعکس پنیر دودیعکس پنیر دودیعکس پنیر دودیعکس پنیر دودی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس