پنیر آسیایی که در ایران با عنوان عمومی پنیر مشهور است. نوعی پنیر تازه است که در جنوب و غرب آسیا استفاده می شود. در شبه قاره هند این پنیر با نام چنا شناخته می شود.
ابتدا شیر را بجوشانید. بعد از آن شعله اجاق را کم کنید و ۴ قاشق ماست به آن اضافه کنید. مدت ۷ دقیقه به هم بزنید تا شیر ببرد. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را تکه تکه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
... [مشاهده متن کامل]
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس ۳ قاشق سرکه به آن بیفزایید و به هم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را تکه تکه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است ) .
ابتدا شیر را بجوشانید. بعد از آن شعله اجاق را کم کنید و ۴ قاشق ماست به آن اضافه کنید. مدت ۷ دقیقه به هم بزنید تا شیر ببرد. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را تکه تکه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
... [مشاهده متن کامل]
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس ۳ قاشق سرکه به آن بیفزایید و به هم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را تکه تکه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است ) .