پُفَکی کَردن (puffing)
روشی برای فرآوری غلات. ابتدا دانه ها را تحت فشار زیاد قرار می دهند و سپس، ناگهان به درون فشار معمولی جو پرتاب می کنند. این اختلاف فشار ناگهانی حجم دانه را افزایش می دهد. از این فرآیند برای تهیۀ گندم پفکی و برنجک استفاده می کنند.
روشی برای فرآوری غلات. ابتدا دانه ها را تحت فشار زیاد قرار می دهند و سپس، ناگهان به درون فشار معمولی جو پرتاب می کنند. این اختلاف فشار ناگهانی حجم دانه را افزایش می دهد. از این فرآیند برای تهیۀ گندم پفکی و برنجک استفاده می کنند.
wikijoo: پفکی_کردن