پسابرداشت یا پس ازبرداشت که گاهی با نام فیزیولوژی پس ازبرداشت نیز شناخته می شود، دانش بررسی مراحل تولید محصول کشاورزی بلافاصله پس از برداشت است. از جمله سرمایش، تمیز کردن، دسته کردن و بسته بندی. به عنوان بخشی از علم پسابرداشت، انبارداری محصولات کشاورزی و نگه داری آن ها چه در محصولات تازه خوری و چه در محصولات فرآوری شده نقش بسیاری بر کاهش ضایعات و افزایش کیفیت آن ها دارند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: پسابرداشت