پری افتاب

پیشنهاد کاربران

پری آفتاب ( انگلیسی: Parry Aftab ) وکیلِ امنیت و حریم شخصی اینترنت، مؤلف، سخنران و مشاور امنیت و ایمنی فضای مجازی اهل ایالات متحده آمریکا و یکی از پایه گذاران قوانین سایبری و همچنین بنیان گذار یکی از قدیم ترین و بزرگترین شرکت های خیریهٔ امنیت فضای مجازی است. روزنامهٔ بوستون هرالد وی را «برجسته ترین متخصص امنیت سایبری در جهان» قلمداد کرد. وی نویسندهٔ نخستین کتاب امنیت فضای مجازی برای والدین در سال ۱۹۹۶ میلادی بود و علاوه بر دریافت افتخارات گوناگون، به عنوان ریاست هیئت مشاوره و نظارتی و همچنین هیئت مدیرهٔ برخی شرکت های مشهور نظیر «تراستی»، «فیس بوک»، «ام تی وی»، و «سسمی استریت آنلاین» انتخاب شده است. وی یکی از متخصصان باسابقهٔ امنیت اینترنتی است. او در سال ۲۰۱۶ میلادی، پروژه های «امنیت سایبری هند» و «استاپ سایبربولیئینگ هند» را نیز پایه گذاری کرد که کارش پیشگیری از اخاذی جنسی و دگردیسی ( Morphing ) است.
...
[مشاهده متن کامل]

مدیرکل یونسکو «فدریکو مایور» در سال ۱۹۹۹ میلادی، او را به سمت ریاست «کمیتهٔ اقدام ملی ایالات متحده آمریکا» در گروه «کمیتهٔ جهانی شهروندان در پاسداری از معصومیتِ به خطرافتاده» یونسکو برگزید که کارشان پرداختن به معضل بهره کشی جنسی از کودکان بود. وی در سال ۲۰۰۳ یکی از اعضای هیئت مدیره «تراستی» ( TRUSTe ) شد. در سال ۲۰۰۵، کنگره ایالات متحده آمریکا در بیانیه ای به تلاش های او در مبارزه با قلدری رایانه ای ارج نهاد. وی یکی از ۲۹ عضو ارشد «کارگروه فنی امنیت اینترنت» بود که توسط مرکز اینترنت و جامعه برکمن دانشگاه هاروارد اداره می شد. سازمان او «وایرد سِـیفتی» یکی از اعضای هیئت مشاوره ایمنی فیس بوک در سال ۲۰۰۹ بود.
پری آفتاب برندهٔ «جایزهٔ بازستانی کودکان» در سال ۲۰۱۱ شد که توسط پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا اهدا می شود. او در سال ۲۰۱۰ میلادی، برندهٔ «جایزهٔ مدیر اف بی آی برای رهبری جامعه» شد. پری آفتاب ترتیب دهندهٔ یک هماوری علیه قلدری رایانه ای در سال ۲۰۱۵ در جمهوری ایرلند نیز بود. او یکی از اعضای هیئت مدیرهٔ پروژه «مرز باریک» در ام تی وی، «سسمی استریت آنلاین» و شورای تبلیغات بود. شرکت های فیس بوک، والت دیزنی و نیکلودئون از جمله موکلان او بوده اند.

پری افتاب
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/پری_آفتاب

بپرس