پرک فلفل قرمز
پرک یا لایه نازکی فلفل قرمز است که عملاً فلفل را خاکه نمیکنند بلکه با فشار آنرا خرد میکنندبصورتیکه دانه فلفل کامل در محصول نهایی یافته میشود.
که به آن فلفل حلبی نیز گفته میشود همچنین برخی به تقلید از ترکی به آن "پول بیبر" که خود آن هم ظاهراٌ تقلیدی از انگلیسی "پِپِر" است آنرا میخوانند.
... [مشاهده متن کامل]
پرک یا لایه نازکی فلفل قرمز است که عملاً فلفل را خاکه نمیکنند بلکه با فشار آنرا خرد میکنندبصورتیکه دانه فلفل کامل در محصول نهایی یافته میشود.
که به آن فلفل حلبی نیز گفته میشود همچنین برخی به تقلید از ترکی به آن "پول بیبر" که خود آن هم ظاهراٌ تقلیدی از انگلیسی "پِپِر" است آنرا میخوانند.
... [مشاهده متن کامل]