پروژه فالکون دارپا

دانشنامه عمومی

پروژه فالکون دارپا ( انگلیسی: DARPA Falcon Project ) یک پروژه دو مرحله ای مشترک بین دارپا ( سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفتهٔ دفاعی ) و نیروی هوایی ایالات متحده و بخشی ازحمله جهانی سریع است. [ ۱] فالکون مخفف جمله ( Force Application and Launch from CONtinental United States ) است. یک بخش از برنامه با هدف توسعه قابلیت استفاده مجدد از سیستم سلاح مافوق صوت ضربت سریع که در حال حاضر به عنوان وسیله مافوق صوت کروز و بخش دیگر برای توسعه یک سیستم راه اندازی قادر به سرعت بخشیدن به وسیله مافوق صوت کروز به سرعت کروز، و نیز راه اندازی ماهواره های کوچک به مدار زمین است. این برنامه دو بخشی در سال ۲۰۰۳ اعلام شد و تا سال ۲۰۰۶ ادامه پیدا کرد. بلاک سوئیفت ( سیاه چابک ) برنامه زیر مجموعه فالکون با استفاده از هواپیما بدون سرنشین در ابعاد یک جنگنده که از باند پرواز فرودگاه برخاسته و افزایش سرعت تا ماخ ۶ قبل از تکمیل مأموریت و سپس بازگشت مجدد به فرودگاه می باشد. توافق نامه بلاک سوئیفت که به نام HTV - 3X هم شناخته می شود در سپتامبر ۲۰۰۷ بین دارپا و نیروی هوایی ایالات متحده منعقد شد. برنامه بلاک سوئیفت بودجه مورد نیاز برای اجرا را دریافت نکرده و در سال ۲۰۰۸ میلادی لغو شد. تحقیقات جدید تحت برنامه فالکون بر وسیله هوایی مشترک X - ۴۱ متمرکز شد. یک پلت فرم مشترک هوایی برای موشک های قاره پیمای مافوق صوت و موشک های کروزو همچنین RLVs غیرنظامی و ELVs. در ۲۲ آوریل ۲۰۱۰ اولین پیش نمونه HTV - ۲ پرواز آزمایشی خود را انجام داد. در ۱۱ اوت ۲۰۱۰ آزمون دوم پرواز انجام شد. هر دو پرواز قبل از موعد مقرر به پایان رسید.
هدف از این برنامه انتقال یک وسیله نقلیه نظامی یا چیزی مشابه در مدت زمانی یک تا دو ساعت از سرزمین آمریکا به نقطه ای دلخواه بر روی کره زمین است. اولین طرح علنی تأیید شده از این نوع ایکس ۲۰ دیان سور در سال ۱۹۵۷ بود. در این طرح، وسیله به جای از برخاستن از باند فرودگاه، به صورت عمودی بر روی یک موشک به فضا پرتاب شده و بازگشت ان به زمین، به صورت پرواز گلاید شبیه به شاتل فضایی صورت می گرفت. در اصل، شاتل برای بهره برداری در نیروی هوایی ایالات متحده پیش بینی شده بود هر چند هرگز استفاده نشد.
دارپا برنامه فالکون را در سال ۲۰۰۳ طی دو جزئ اساسی اعلام کرد: پرتاب وسیله نقلیه کوچک برای حمل محموله به مدار یا پرتاب محموله پلت فرم تسلیحات مافوق صوت و همچنین خود وسیله نقلیه مافوق صوت به مدار
عکس پروژه فالکون دارپاعکس پروژه فالکون دارپا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس