پروتیین گیاهی عمل اوری شده

دانشنامه آزاد فارسی

پروتیین گیاهی عمل آوری شده. پروتئین گیاهی عمل آوری شده (TVP)
(یا: تی وی پی) پروتئین جانشین گوشت، و معمولاً حاصل از سویا. برای تولید آن، تفالۀ سویا را پس از روغن کشی آسیا می کنند و نوعی مادۀ چسبنده به آن می افزایند تا مخلوطی چسبناک به دست آید. این مخلوط را از تارریس می گذرانند تا به صورت رشته درآید. سپس، به آن نمک و چاشنی می زنند، آن را به شکل کلاف می پیچند، و خرد می کنند تا شبیه قطعات گوشت به نظر برسد. تی وی پی سرنام عبارت انگلیسی این پروتئین است.

پیشنهاد کاربران

بپرس